Mijn ervaringen als vertegenwoordiger bij T&T design


Posted on T&T design blog: 24/01/2013 16:37 #1
Auteur : sandy
Lid sinds : 22/01/2013
Locatie : oordegem
Originele post door : Kim on 24/01/2013 (9)

Kan je die moment... Dat je 's morgens opstaat uit je bed springt... En denkt... Ik ben er weer klaar voor... Dat is het gevoel dat t&t je geeft! Een job waar Jef je eigen planning kan maken, een super concept maar een sfeer om u tegen te zeggen .

Ik ben trots om op mijn 25 lentes jong te kunnen zeggen op een dag vind je de job van je leven!!!

Groetjes
ja, ik ken dat gevoel !!!
Posted on T&T design blog: 24/01/2013 15:54 #2
Auteur : Lynn
Lid sinds : 22/01/2013
Locatie : Halle
Salut, mon nom est Marilyn. Je suis chez T&T depuis 2005 et je ne me suis pas encore embêtée une seconde. C'est un réel plaisir de se lever le matin et de se dire "joepie, je vais revoir mes collègues et surtout mes patrons qui sont des personnes exceptionnelles". Pendant 18 ans j'ai travaillé dans une société multinationale et je peux vous dire que les 3 dernières années je me levais avec des pieds de plomb :-(
Ayant toujours travaillée en tant qu' "assistente personnelle" d'un directeur ou l'autre, aucune société ne voulait me donner l'opportunité de montrer mes talents en tant que commercial, alors que j'ai toujours eu la "fibre" commerciale - la réponse était toujours "PAS D'EXPERIENCE". Merci T&T d'avoir cru en moi et de m'avoir donné cette chance :-)
Posted on T&T design blog: 24/01/2013 14:09 #3
Auteur : Kim
Lid sinds : 24/01/2013
Locatie : Baal
Kan je die moment... Dat je 's morgens opstaat uit je bed springt... En denkt... Ik ben er weer klaar voor... Dat is het gevoel dat t&t je geeft! Een job waar Jef je eigen planning kan maken, een super concept maar een sfeer om u tegen te zeggen .

Ik ben trots om op mijn 25 lentes jong te kunnen zeggen op een dag vind je de job van je leven!!!

Groetjes
Posted on T&T design blog: 24/01/2013 09:16 #4
Auteur : Carolien
Lid sinds : 24/01/2013
Locatie : Leuven
De job bij T&T Design biedt je enorm veel vrijheid en mogelijkheden. Ik kan zelf m’n eigen uren kiezen en ik kan op die manier privé en werk makkelijk combineren.

Ik kom zelf heel graag onder de mensen en ik beleef – bijna (je kan al eens een slechte dag hebben, niet waar?) – elke dag plezier aan m’n werk. En de positieve reacties van tevreden klanten zijn voor mij de kers op taart.

En die positieve reacties zijn zeker en vast terecht want T&T design heeft echte topproducten. Super om daar elke dag mee te mogen werken!
Posted on T&T design blog: 22/01/2013 21:45 #5
Auteur : Gucci
Lid sinds : 22/01/2013
Locatie : Rijmenan
Ik ben Hilde Nelissen en werk al sinds 2008 bij T&T als vertegenwoordigster en leer ik nieuwe collega 's deze fantastische job ook aan . Niets kon mij beter zijn overkomen . Door een klein advertentie in de streekkrant kwam ik er terecht . Niet wetende wat de job juist in hield . Ik kreeg de kans om mensen gaan gelukkig te maken . Wat een gevoel dat je dat geeft is onbeschrijfelijk .T&T design zorgt ervoor dat de beste kwaliteit voor iedereen betaalbaar wordt . De sfeer op ons bedrijf is super een echt familiegevoel overheerst er . Iedereen kent iedereen . Maar nog straffer is de klanten worden zelf vrienden . Mijn job kan ik te omschrijven als een GEWELDIGE ,FANTASTISCHE ,VOLDOENING GEVENDE HOBBY-job .
Dank je T&T design .
Posted on T&T design blog: 22/01/2013 19:39 #6
Auteur : Dannyt&t
Lid sinds : 22/01/2013
Locatie : Herentals
Hallo, ik ben Danny Janssens,
Ik ben sinds 2010 de gelukkige bezitter van een FANTASTISCHE JOB ALS VERTEGENWOORDIGER bij een SUPERBEDRIJF genaamd T&T-Design!!!
Het is hier één familiebedrijf, van superbazen tot supercollega 's!!!
Voor mij is het zelfs geen job, maar een super-HOBBY, en wat nog belangrijker is: we werken hier enkel met DE BESTE TOPKWALITEITEN en die zijn toegankelijk voor ELKE PORTEMONNEE!!!
DANK U T&T-Design!!!
Posted on T&T design blog: 21/01/2013 16:44 #7
Auteur : Eddy
Lid sinds : 18/01/2013
Locatie : Hever
Na 10 jaar bij T&T design te werken, kan ik alleen maar vaststellen dat het voor de meeste mensen super leuk en boeiend werken is, en dat je als mens enorm kan groeien door deze job. Als je een echte T&T-er bent, heb je een heel grote familie, want dat gevoel overheerst hier steeds.


Klik hier om jou reactie te posten op deze discutie.
post reaction
Copyright T&T Design © 2018 T&T Design

TT design Blog  TT design Blog  TT design Blog  
Share


Server-Colocate.com Webhosting - Easybytes.com
© Design by mdgpromotions.com